ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΏΝ ΔΕΔΟΜΈΝΩΝ


Cookies


Ημερομηνία έναρξης ισχύος: 2020-06-09


1. Εισαγωγή


Καλώς ήρθατε στην B2BNET.GR


B2BNET.GR ("εμάς", "εμείς", ή "μας") διαχειρίζεται την ιστοσελίδα b2bnet.gr (εφεξής "Υπηρεσία").


Η Πολιτική Απορρήτου μας διέπει την επίσκεψή σας στο b2bnet.gr και εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο συλλέγουμε, διασφαλίζουμε και αποκαλύπτουμε πληροφορίες που προκύπτουν από τη χρήση της Υπηρεσίας μας.


Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας για να παρέχουμε και να βελτιώνουμε την Υπηρεσία. Με τη χρήση της Υπηρεσίας, συμφωνείτε με τη συλλογή και τη χρήση πληροφοριών σύμφωνα με την παρούσα πολιτική. Εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου, οι όροι που χρησιμοποιούνται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου έχουν τις ίδιες σημασίες όπως στους Όρους και Προϋποθέσεις.


Οι Όροι και Προϋποθέσεις ("Όροι") διέπουν κάθε χρήση της Υπηρεσίας μας και μαζί με την Πολιτική Απορρήτου αποτελούν τη συμφωνία σας μαζί μας ("συμφωνία").


2. Ορισμοί


ΥΠΗΡΕΣΙΑ  σημαίνει η ιστοσελίδα b2bnet.gr που διαχειρίζεται η B2BNET.GR


ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ σημαίνει δεδομένα για ένα ζωντανό άτομο που μπορεί να αναγνωριστεί από αυτά τα δεδομένα (ή από αυτά και άλλες πληροφορίες είτε στην κατοχή μας είτε πιθανό να περιέλθουν στην κατοχή μας).


ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΧΡΗΣΗΣ είναι δεδομένα που συλλέγονται αυτόματα είτε από τη χρήση της Υπηρεσίας είτε από την ίδια την υποδομή υπηρεσιών (για παράδειγμα, η διάρκεια μιας επίσκεψης σε σελίδα).


Τα COOKIES είναι μικρά αρχεία που αποθηκεύονται στη συσκευή σας (υπολογιστής ή κινητή συσκευή).


ΥΠΕΎΘΥΝΟΣ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ:  σημαίνει το φυσικό ή νομικό πρόσωπο το οποίο (είτε μόνο του είτε από κοινού είτε από κοινού με άλλα πρόσωπα) καθορίζει τους σκοπούς για τους οποίους και τον τρόπο με τον οποίο υποβάλλονται ή πρόκειται να υποβληθούν σε επεξεργασία τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα. Για τους σκοπούς της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου, είμαστε Υπεύθυνοι Δεδομένων των δεδομένων σας.


Επεξεργαστές ΔΕΔΟΜΈΝΩΝ (Ή ΠΆΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ) νοούνται κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο που επεξεργάζεται τα δεδομένα για λογαριασμό του Υπευθύνου Επεξεργασίας Δεδομένων. Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τις υπηρεσίες των διαφόρων Παρόχων Υπηρεσιών για την αποτελεσματικότερη επεξεργασία των δεδομένων σας.


Το ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ είναι κάθε ζωντανό άτομο που αποτελεί αντικείμενο Προσωπικών Δεδομένων.


Ο ΧΡΗΣΤΗΣ είναι το άτομο που χρησιμοποιεί την Υπηρεσία μας. Ο Χρήστης αντιστοιχεί στο αντικείμενο Δεδομένων, το οποίο αποτελεί αντικείμενο Προσωπικών Δεδομένων.


3. Συλλογή και χρήση πληροφοριών


Συλλέγουμε διάφορους τύπους πληροφοριών για διάφορους σκοπούς για να σας παρέχουμε και να βελτιώνουμε τις Υπηρεσίες μας.


4. Τύποι δεδομένων που συλλέγονται


Προσωπικά Δεδομένα


Κατά τη χρήση της Υπηρεσίας μας, ενδέχεται να σας ζητήσουμε να μας παράσχετε ορισμένες προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να επικοινωνήσουν ή να σας ταυτοποιήσουν ("Προσωπικά Δεδομένα"). Οι προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες μπορεί να περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε:


0.1. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου


0.2. Όνομα και επώνυμο


0.3. Αριθμός τηλεφώνου


0.4. Διεύθυνση, Χώρα, Πολιτεία, Επαρχία, Ταχυδρομικός κώδικας, Πόλη


0.5. Αριθμός φορολογικού μητρώου


0.6. Επαγγελματική δραστηριότητα


0.7. Cookies και δεδομένα χρήσης


Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα για να επικοινωνήσουμε μαζί σας με ενημερωτικά δελτία, υλικό μάρκετινγκ ή προωθητικό υλικό και άλλες πληροφορίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Μπορείτε να εξαιρεθείτε από τη λήψη οποιασδήποτε, ή όλων αυτών των επικοινωνιών από εμάς, ακολουθώντας το σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής.


Δεδομένα χρήσης


Ενδέχεται επίσης να συλλέξουμε πληροφορίες που αποστέλλει το πρόγραμμα περιήγησις σας κάθε φορά που επισκέπτεστε την Υπηρεσία μας ή όταν έχετε πρόσβαση στην Υπηρεσία από ή μέσω οποιασδήποτε συσκευής ("Δεδομένα χρήσης").


Αυτά τα Δεδομένα Χρήσης ενδέχεται να περιλαμβάνουν πληροφορίες όπως η διεύθυνση πρωτοκόλλου Internet του υπολογιστή σας (π.χ. διεύθυνση IP), τύπος προγράμματος περιήγησης, έκδοση προγράμματος περιήγησης, οι σελίδες της Υπηρεσίας μας που επισκέπτεστε, η ώρα και η ημερομηνία της επίσκεψής σας, ο χρόνος που δαπανάται σε αυτές τις σελίδες, μοναδικά αναγνωριστικά συσκευών και άλλα διαγνωστικά δεδομένα.


Όταν αποκτάτε πρόσβαση στην Υπηρεσία με μια συσκευή, αυτά τα Δεδομένα χρήσης ενδέχεται να περιλαμβάνουν πληροφορίες όπως τον τύπο της συσκευής που χρησιμοποιείτε, το μοναδικό αναγνωριστικό της συσκευής σας, τη διεύθυνση IP της συσκευής σας, το λειτουργικό σύστημα της συσκευής σας, τον τύπο του προγράμματος περιήγησης στο Internet που χρησιμοποιείτε, μοναδικά αναγνωριστικά συσκευών και άλλα διαγνωστικά δεδομένα.


Δεδομένα τοποθεσίας


Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και να αποθηκεύσουμε πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία σας, εάν μας δώσετε την άδεια να το πράξουμε ("Δεδομένα τοποθεσίας"). Χρησιμοποιούμε αυτά τα δεδομένα για να παρέχουμε τις δυνατότητες της Υπηρεσίας μας, για να βελτιώσουμε και να προσαρμόσουμε την Υπηρεσία μας.


Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τις υπηρεσίες τοποθεσίας όταν χρησιμοποιείτε την Υπηρεσία μας οποιαδήποτε στιγμή μέσω των ρυθμίσεων της συσκευής σας.


Παρακολούθηση δεδομένων cookies


Χρησιμοποιούμε cookies και παρόμοιες τεχνολογίες παρακολούθησης για την παρακολούθηση της δραστηριότητας στην Υπηρεσία μας και διατηρούμε ορισμένες πληροφορίες.


Τα cookies είναι αρχεία με μικρή ποσότητα δεδομένων που μπορεί να περιλαμβάνουν ένα ανώνυμο μοναδικό αναγνωριστικό. Τα cookies αποστέλλονται στο πρόγραμμα περιήγησης σας από έναν ιστότοπο και αποθηκεύονται στη συσκευή σας. Άλλες τεχνολογίες παρακολούθησης χρησιμοποιούνται επίσης, όπως φάροι, ετικέτες και δέσμες ενεργειών για τη συλλογή και την παρακολούθηση πληροφοριών και τη βελτίωση και ανάλυση της Υπηρεσίας μας.


Μπορείτε να δώσετε εντολή στο πρόγραμμα περιήγησης σας να αρνηθεί όλα τα cookies ή να υποδείξει πότε αποστέλλεται ένα cookie. Ωστόσο, εάν δεν αποδέχεστε cookies, ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ορισμένα τμήματα της Υπηρεσίας μας.


Παραδείγματα cookies που χρησιμοποιούμε:_ga _gid _asc __auc __gads __gfp_64b __io __io_lv _io_un _mwuck _ym_uid argCNum facebook-follow-pop-from-side  fp
fb_pageview _cfduid _gat _gat_newsTracker _gat_withoutiaTracker _mwuck __cfduid

0.1. Cookies συνεδρίας: Χρησιμοποιούμε cookies περιόδου λειτουργίας για τη λειτουργία της Υπηρεσίας μας.


0.2. Cookies προτιμήσεων: Χρησιμοποιούμε Cookies προτιμήσεων για να θυμόμαστε τις προτιμήσεις σας και τις διάφορες ρυθμίσεις.


0.3. Cookies ασφαλείας: Χρησιμοποιούμε cookies ασφαλείας για λόγους ασφαλείας.


0.4. Cookies διαφήμισης: Τα Διαφημιστικά Cookies χρησιμοποιούνται για την προβολή σας με διαφημίσεις που μπορεί να είναι σχετικές με εσάς και τα ενδιαφέροντά σας.


Άλλα δεδομένα


Κατά τη χρήση της Υπηρεσίας μας, ενδέχεται επίσης να συλλέξουμε τις ακόλουθες πληροφορίες: φύλο, ηλικία, ημερομηνία γέννησης, τόπος γέννησης, στοιχεία διαβατηρίου, ιθαγένεια, εγγραφή στον τόπο διαμονής και πραγματική διεύθυνση, αριθμός τηλεφώνου (εργασία, κινητό), λεπτομέρειες εγγράφων σχετικά με την εκπαίδευση, τα προσόντα, την επαγγελματική κατάρτιση, τις συμβάσεις απασχόλησης, τις συμφωνίες μη αποκάλυψης,πληροφορίες σχετικά με τα μπόνους και την αποζημίωση, πληροφορίες σχετικά με την οικογενειακή κατάσταση, τα μέλη της οικογένειας, τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης (ή άλλου φορολογούμενου) αριθμό, την τοποθεσία γραφείου και άλλα δεδομένα.


5. Χρήση δεδομένων


Η B2BNET.GR χρησιμοποιεί τα δεδομένα που συλλέγονται για διάφορους σκοπούς:


0.1. να παρέχουμε και να διατηρούμε την Υπηρεσία μας,


0.2. να σας ειδοποιήσουμε για αλλαγές στην Υπηρεσία μας,


0.3. να σας επιτρέψει να συμμετέχετε σε διαδραστικές λειτουργίες της Υπηρεσίας μας όταν το επιλέξετε,


0.4. για την παροχή υποστήριξης πελατών,


0.5. να συλλέγουμε αναλύσεις ή πολύτιμες πληροφορίες, ώστε να μπορούμε να βελτιώσουμε την Υπηρεσία μας,


0.6. για την παρακολούθηση της χρήσης της Υπηρεσίας μας,


0.7. για τον εντοπισμό, την πρόληψη και την αντιμετώπιση τεχνικών ζητημάτων·


0.8. για την εκπλήρωση οποιουδήποτε άλλου σκοπού για τον οποίο τον παρέχετε,


0.9. να εκτέλεμε τις υποχρεώσεις μας και να επιβάλλουμε τα δικαιώματά μας που απορρέουν από οποιεσδήποτε συμβάσεις που συνάπτονται μεταξύ εσάς και εμάς, συμπεριλαμβανομένης της τιμολόγησης και της είσπραξης,


0.10. να σας παρέχει ειδοποιήσεις σχετικά με το λογαριασμό ή/και τη συνδρομή σας, συμπεριλαμβανομένων ειδοποιήσεων λήξης και ανανέωσης, οδηγιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κ.λπ.,


0.11. να σας παρέχουμε νέα, ειδικές προσφορές και γενικές πληροφορίες σχετικά με άλλα αγαθά, υπηρεσίες και εκδηλώσεις που προσφέρουμε και είναι παρόμοια με αυτά που έχετε ήδη αγοράσει ή ρωτήσει, εκτός εάν έχετε επιλέξει να μην λαμβάνετε τέτοιες πληροφορίες,


0.12. με οποιονδήποτε άλλο τρόπο μπορούμε να περιγράψουμε πότε παρέχετε τις πληροφορίες,


0.13. για οποιονδήποτε άλλο σκοπό με τη συγκατάθεσή σας.


6. Διατήρηση δεδομένων


Θα διατηρήσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα μόνο για όσο διάστημα είναι απαραίτητο για τους σκοπούς που ορίζονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Θα διατηρήσουμε και θα χρησιμοποιήσουμε τα Προσωπικά δεδομένα σας στο βαθμό που είναι απαραίτητο για να συμμορφωθούμε με τις νομικές μας υποχρεώσεις (για παράδειγμα, εάν είμαστε υποχρεωμένοι να διατηρήσουμε τα δεδομένα σας για να συμμορφωθούμε με την ισχύουσα νομοθεσία), να επιλύσουμε διαφορές και να επιβάλουμε τις νομικές συμφωνίες και πολιτικές μας.


Θα διατηρήσουμε επίσης τα Δεδομένα Χρήσης για σκοπούς εσωτερικής ανάλυσης. Τα Δεδομένα Χρήσης διατηρούνται γενικά για μικρότερο χρονικό διάστημα, εκτός εάν αυτά τα δεδομένα χρησιμοποιούνται για την ενίσχυση της ασφάλειας ή για τη βελτίωση της λειτουργικότητας της Υπηρεσίας μας ή είμαστε νομικά υποχρεωμένοι να διατηρήσουμε αυτά τα δεδομένα για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα.


7. Διαβίβαση δεδομένων


Οι πληροφορίες σας, συμπεριλαμβανομένων των Προσωπικών Δεδομένων, ενδέχεται να μεταφερθούν σε υπολογιστές και να διατηρηθούν σε υπολογιστές που βρίσκονται εκτός της πολιτείας, της επαρχίας, της χώρας ή άλλης κυβερνητικής δικαιοδοσίας, όπου οι νόμοι περί προστασίας δεδομένων ενδέχεται να διαφέρουν από εκείνους της δικαιοδοσίας σας.


Εάν βρίσκεστε εκτός ΕΛΛΑΔΑΣ και επιλέξετε να μας δώσετε πληροφορίες, παρακαλούμε σημειώστε ότι μεταβιβάζουμε τα δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων των Προσωπικών Δεδομένων, στην ΕΛΛΑΔΑ και τα επεξεργαζόμαστε εκεί.


Η συγκατάθεσή σας στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου που ακολουθείται από την υποβολή των εν λόγω πληροφοριών αντιπροσωπεύει τη συμφωνία σας για τη συγκεκριμένη μεταφορά.


Η B2BNET.GR θα λάβει όλα τα εύλογα απαραίτητα μέτρα για να διασφαλίσει ότι τα δεδομένα σας αντιμετωπίζονται με ασφάλεια και σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου και ότι δεν θα πραγματοποιηθεί διαβίβαση των Προσωπικών σας Δεδομένων σε οργανισμό ή χώρα, εκτός εάν υπάρχουν επαρκείς έλεγχοι, συμπεριλαμβανομένης της ασφάλειας των δεδομένων σας και άλλων προσωπικών πληροφοριών.


8. Γνωστοποίηση δεδομένων


Ενδέχεται να αποκαλύψουμε προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε ή παρέχετε:


0.1. Γνωστοποίηση για την επιβολή του νόμου.


Υπό ορισμένες συνθήκες, ενδέχεται να μας ζητηθεί να αποκαλύψουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα, εάν απαιτείται από το νόμο ή ανταποκρινόμενοι σε έγκυρα αιτήματα των δημόσιων αρχών.


0.2. Επιχειρηματική συναλλαγή.


Εάν εμείς ή οι θυγατρικές μας συμμετέχουμε σε συγχώνευση, εξαγορά ή πώληση περιουσιακών στοιχείων, τα Προσωπικά σας Δεδομένα ενδέχεται να μεταφερθούν.


0.3. Άλλες περιπτώσεις. Ενδέχεται να αποκαλύψουμε τις πληροφορίες σας επίσης:


0.3.1. στις θυγατρικές και τις θυγατρικές μας·


0.3.2. σε εργολάβους, παρόχους υπηρεσιών και άλλα τρίτα μέρη που χρησιμοποιούμε για την υποστήριξη της επιχείρησής μας,


0.3.3. για την εκπλήρωση του σκοπού για τον οποίο τον παρέχετε·


0.3.4. για να συμπεριλάβουμε το λογότυπο της εταιρείας σας στην ιστοσελίδα μας,


0.3.5. για οποιονδήποτε άλλο σκοπό γνωστοποιείται από εμάς όταν παρέχετε τις πληροφορίες,


0.3.6. με τη συγκατάθεσή σας σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση,


0.3.7. εάν πιστεύουμε ότι η αποκάλυψη είναι απαραίτητη ή κατάλληλη για την προστασία των δικαιωμάτων, της ιδιοκτησίας ή της ασφάλειας της Εταιρείας, των πελατών μας ή άλλων.


9. Ασφάλεια των δεδομένων


Η ασφάλεια των δεδομένων σας είναι σημαντική για εμάς, αλλά να θυμάστε ότι καμία μέθοδος μετάδοσης μέσω του Διαδικτύου ή μέθοδος ηλεκτρονικής αποθήκευσης δεν είναι 100% ασφαλής. Ενώ προσπαθούμε να χρησιμοποιούμε εμπορικά αποδεκτά μέσα για την προστασία των Προσωπικών σας Δεδομένων, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την απόλυτη ασφάλειά τους.


10. Τα δικαιώματά σας για προστασία δεδομένων βάσει του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων (GDPR)


Εάν είστε κάτοικος της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) και του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ), έχετε ορισμένα δικαιώματα προστασίας δεδομένων, τα οποία καλύπτονται από τον GDPR.


Στόχος μας είναι να λάβουμε εύλογα μέτρα που θα σας επιτρέψουν να διορθώσετε, να τροποποιήσετε, να διαγράψετε ή να περιορίσετε τη χρήση των Προσωπικών σας Δεδομένων.


Εάν επιθυμείτε να ενημερωθείτε σχετικά με τα Προσωπικά Δεδομένα που διατηρούμε για εσάς και αν θέλετε να αφαιρεθούν από τα συστήματά μας, παρακαλούμε στείλτε μας email στο webmaster@b2bnet.gr. Διαφορετικά μπορείτε αυτόματα πατώντας στα εργαλείo GDPR.


Σε ορισμένες περιπτώσεις, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα προστασίας δεδομένων:


0.1. το δικαίωμα πρόσβασης, ενημέρωσης ή διαγραφής των πληροφοριών που έχουμε για εσάς,


0.2. το δικαίωμα διόρθωσης. Έχετε το δικαίωμα να διορθώνετε τις πληροφορίες σας εάν οι πληροφορίες αυτές είναι ανακριβείς ή ελλιπείς.


0.3. το δικαίωμα ένστασης. Έχετε το δικαίωμα να εναντιωθείτε στην επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων.


0.4. το δικαίωμα περιορισμού. Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας πληροφοριών.


0.5. το δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων. Έχετε το δικαίωμα να σας παρασχεθούν αντίγραφο των Προσωπικών σας Δεδομένων σε δομημένη, αναγνώσιμη από μηχάνημα και κοινώς χρησιμοποιούμενη μορφή.


0.6. το δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης. Έχετε επίσης το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή όπου βασιζόμαστε στη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας πληροφοριών.


Λάβετε υπόψη ότι ενδέχεται να σας ζητήσουμε να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας πριν απαντήσετε σε αυτά τα αιτήματα. Λάβετε υπόψη ότι ενδέχεται να μην είμαστε σε θέση να παρέχουμε Υπηρεσία χωρίς κάποια απαραίτητα δεδομένα.


Έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία σε αρχή προστασίας δεδομένων σχετικά με τη συλλογή και χρήση των Προσωπικών σας Δεδομένων. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την τοπική αρχή προστασίας δεδομένων της Ελλάδος μέσω της ιστοσελίδας https://www.dpa.gr και στο email: contact@dpa.gr


11. Τα δικαιώματα προστασίας δεδομένων σας βάσει του νόμου περί προστασίας της ιδιωτικής ζωής στην Καλιφόρνια (CalOPPA)


CalOPPA είναι ο πρώτος νόμος κατάσταση στο έθνος να απαιτήσει εμπορικές ιστοσελίδες και ηλεκτρονικές υπηρεσίες για να δημοσιεύσετε μια πολιτική προστασίας της ιδιωτικής ζωής. Η επίτευξη του νόμου εκτείνεται πολύ πέρα από την Καλιφόρνια για να απαιτήσει ένα πρόσωπο ή μια εταιρεία στις Ηνωμένες Πολιτείες (και νοητό τον κόσμο) που λειτουργεί ιστοσελίδες που συλλέγουν προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες από τους καταναλωτές της Καλιφόρνια για να δημοσιεύσετε μια εμφανή πολιτική προστασίας της ιδιωτικής ζωής στην ιστοσελίδα της, δηλώνοντας ακριβώς τις πληροφορίες που συλλέγονται και τα άτομα με τα οποία μοιράζεται, και να συμμορφώνονται με την πολιτική αυτή.


Σύμφωνα με caloppa συμφωνούμε με τα ακόλουθα:


0.1. οι χρήστες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα μας ανώνυμα?


0.2. Ο σύνδεσμος της Πολιτικής Απορρήτου μας περιλαμβάνει τη λέξη "Απόρρητο", και μπορείτε εύκολα να το βρείτε στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας μας,


0.3. Οι χρήστες θα ειδοποιούνται για οποιεσδήποτε αλλαγές στην πολιτική απορρήτου στη Σελίδα πολιτικής απορρήτου μας,


0.4. Οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν τα προσωπικά τους στοιχεία στέλνοντας μας email στο webmaster@b2bnet.gr.


Η πολιτική μας για τα σήματα "Μην παρακολουθείτε":


Τιμούμε τα σήματα "Μην παρακολουθείτε" και δεν παρακολουθούμε, φυτεύουμε cookies ή χρησιμοποιούμε διαφημίσεις όταν υπάρχει μηχανισμός προγράμματος περιήγησης Do Not Track. Το "Do Not Track" είναι μια προτίμηση που μπορείτε να ορίσετε στο πρόγραμμα περιήγησής σας για να ενημερώσετε τοποθεσίες Web που δεν θέλετε να παρακολουθείτε.


Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την επιλογή "Χωρίς παρακολούθηση" μεταβαίνοντας στη σελίδα "Προτιμήσεις ή ρυθμίσεις" του προγράμματος περιήγησης web.


12. Τα δικαιώματα προστασίας δεδομένων σας βάσει του νόμου περί προστασίας της ιδιωτικής ζωής των καταναλωτών στην Καλιφόρνια (CCPA)


Εάν είστε κάτοικος Καλιφόρνιας, έχετε το δικαίωμα να μάθετε ποια δεδομένα συλλέγουμε για εσάς, να ζητήσετε να διαγράψετε τα δεδομένα σας και να μην τα πουλήσετε (μοιραστείτε). Για να ασκήσετε τα δικαιώματα προστασίας δεδομένων σας, μπορείτε να υποβάλετε ορισμένα αιτήματα και να μας ρωτήσετε:


0.1. Ποιες προσωπικές πληροφορίες έχουμε για εσάς. Εάν κάνετε αυτό το αίτημα, θα σας επιστρέψουμε:


0.0.1. Οι κατηγορίες προσωπικών πληροφοριών που έχουμε συλλέξει για εσάς.


0.0.2. Οι κατηγορίες πηγών από τις οποίες συλλέγουμε τα προσωπικά σας στοιχεία.


0.0.3. Ο επιχειρηματικός ή εμπορικός σκοπός για τη συλλογή ή την πώληση των προσωπικών σας πληροφοριών.


0.0.4. Οι κατηγορίες τρίτων με τους οποίους μοιραζόμαστε προσωπικές πληροφορίες.


0.0.5. Τα συγκεκριμένα κομμάτια των προσωπικών πληροφοριών που έχουμε συλλέξει για εσάς.


0.0.6. Μια λίστα κατηγοριών προσωπικών πληροφοριών που έχουμε πουλήσει, μαζί με την κατηγορία οποιασδήποτε άλλης εταιρείας στην οποία τις πουλήσαμε. Αν δεν έχουμε πουλήσει τα προσωπικά σας στοιχεία, θα σας ενημερώσουμε για το γεγονός αυτό.


0.0.7. Μια λίστα κατηγοριών προσωπικών πληροφοριών που έχουμε αποκαλύψει για επαγγελματικούς σκοπούς, μαζί με την κατηγορία οποιασδήποτε άλλης εταιρείας με την οποία τις μοιραστήκαμε.


Παρακαλώ σημειώστε, έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε να σας παρέχουμε αυτές τις πληροφορίες έως και δύο φορές σε μια κυλιόμενη δωδεκάμηνη περίοδο. Όταν υποβάλλετε αυτό το αίτημα, οι παρεχόμενες πληροφορίες ενδέχεται να περιορίζονται στις προσωπικές πληροφορίες που συλλέξαμε για εσάς τους προηγούμενους 12 μήνες.


0.2. Για να διαγράψετε τα προσωπικά σας στοιχεία. Εάν κάνετε αυτό το αίτημα, θα διαγράψουμε τις προσωπικές πληροφορίες που διατηρούμε για εσάς από την ημερομηνία του αιτήματός σας από τα αρχεία μας και θα κατευθύνουμε οποιουσδήποτε παρόχους υπηρεσιών να κάνουν το ίδιο. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η διαγραφή μπορεί να επιτευχθεί μέσω της διαγραφής των πληροφοριών. Εάν επιλέξετε να διαγράψετε τα προσωπικά σας στοιχεία, ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ορισμένες λειτουργίες που απαιτούν τη λειτουργία των προσωπικών σας πληροφοριών.


0.3. Για να σταματήσετε να πουλάτε τα προσωπικά σας στοιχεία. Δεν πωλούμε ή ενοικιάζουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους για οποιονδήποτε σκοπό. Δεν πουλάμε τα προσωπικά σας στοιχεία για χρηματική εξέταση. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις, η μεταφορά προσωπικών πληροφοριών σε τρίτους, ή εντός της οικογένειας των εταιρειών μας, χωρίς χρηματικό αντάλλαγμα μπορεί να θεωρηθεί "πώληση" σύμφωνα με το νόμο της Καλιφόρνια. Είστε ο μόνος κάτοχος των Προσωπικών σας Δεδομένων και μπορείτε να ζητήσετε αποκάλυψη ή διαγραφή ανά πάσα στιγμή.


Εάν υποβάλετε αίτημα για διακοπή της πώλησης των προσωπικών σας πληροφοριών, θα σταματήσουμε να πραγματοποιούμε τέτοιες μεταφορές.


Παρακαλώ σημειώστε, αν μας ζητήσετε να διαγράψουμε ή να σταματήσουμε να πουλάμε τα δεδομένα σας, μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας μαζί μας και ενδέχεται να μην μπορείτε να συμμετάσχετε σε ορισμένα προγράμματα ή υπηρεσίες συνδρομής που απαιτούν τη χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών για να λειτουργήσουν. Αλλά σε καμία περίπτωση, δεν θα κάνουμε διακρίσεις εναντίον σας για την άσκηση των δικαιωμάτων σας.


Για να ασκήσετε τα δικαιώματα προστασίας δεδομένων της Καλιφόρνιας που περιγράφονται παραπάνω, στείλτε τα αιτήματά σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: webmaster@b2bnet.gr.


Τα δικαιώματα προστασίας δεδομένων σας, που περιγράφονται παραπάνω, καλύπτονται από το CCPA, σύντομο για το νόμο περί απορρήτου των καταναλωτών της Καλιφόρνιας. Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα νομοθετικών πληροφοριών της Καλιφόρνιας. Η CCPA τέθηκε σε ισχύ την 01/01/2020.


13. Πάροχοι υπηρεσιών


Ενδέχεται να προσλάβουμε τρίτες εταιρείες και ιδιώτες για να διευκολύνουμε την Υπηρεσία μας ("Πάροχοι Υπηρεσιών"),να παρέχουμε Υπηρεσίες για λογαριασμό μας, να παρέχουμε υπηρεσίες που σχετίζονται με υπηρεσίες ή να μας βοηθούν στην αναλύουμε τον τρόπο χρήσης της Υπηρεσίας μας.


Αυτά τα τρίτα μέρη έχουν πρόσβαση στα Προσωπικά σας Δεδομένα μόνο για να εκτελέσουν αυτά τα καθήκοντα για λογαριασμό μας και είναι υποχρεωμένα να μην τα αποκαλύπτουν ή να τα χρησιμοποιούν για οποιονδήποτε άλλο σκοπό.


14. Ανάλυση


Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τρίτους Παρόχους Υπηρεσιών για να παρακολουθούμε και να αναλύουμε τη χρήση της Υπηρεσίας μας.


15. Εργαλεία CI/CD


Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τρίτους Παρόχους Υπηρεσιών για να αυτοματοποιήσουμε τη διαδικασία ανάπτυξης της Υπηρεσίας μας.


16. Διαφήμιση


Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τρίτους Παρόχους Υπηρεσιών για να σας προβλέψετε διαφημίσεις για να σας βοηθήσουμε να υποστηρίξετε και να διατηρήσετε την Υπηρεσία μας.


17. Επαναληπτικό μάρκετινγκ συμπεριφοράς


Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε υπηρεσίες επαναληπτικού μάρκετινγκ για να σας διαφημίσουμε σε ιστότοπους τρίτων, αφού επισκεφθήκατε την Υπηρεσία μας. Εμείς και οι τρίτοι προμηθευτές μας χρησιμοποιούμε cookies για να ενημερώνουμε, να βελτιστοποιούμε και να προβάλλουμε διαφημίσεις με βάση τις προηγούμενες επισκέψεις σας στην Υπηρεσία μας.


18. Πληρωμές


Ενδέχεται να παρέχουμε προϊόντα ή/και υπηρεσίες επί πληρωμή εντός της Υπηρεσίας. Σε αυτήν την περίπτωση, χρησιμοποιούμε υπηρεσίες τρίτων για την επεξεργασία πληρωμών (π.χ. επεξεργαστές πληρωμών).


Δεν θα αποθηκεύσουμε ούτε θα συλλέξουμε τα στοιχεία της κάρτας πληρωμής σας. Αυτές οι πληροφορίες παρέχονται απευθείας στους τρίτους επεξεργαστές πληρωμών των οποίων η χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου τους. Αυτοί οι επεξεργαστές πληρωμών συμμορφώνονται με τα πρότυπα που ορίζονται από το PCI-DSS, όπως διαχειρίζεται το Συμβούλιο Προτύπων Ασφαλείας PCI, το οποίο είναι μια κοινή προσπάθεια εμπορικών σημάτων όπως η Visa, η Mastercard, η American Express και η Discover. Οι απαιτήσεις PCI-DSS συμβάλλουν στη διασφάλιση του ασφαλούς χειρισμού των πληροφοριών πληρωμής.


19. Σύνδεσμοι προς άλλους δικτυακούς τόπους


Η Υπηρεσία μας ενδέχεται να περιέχει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους που δεν λειτουργούν από εμάς. Εάν κάνετε κλικ σε μια σύνδεση τρίτου μέρους, θα οδηγηθείτε στην τοποθεσία αυτού του τρίτου μέρους. Σας συνιστούμε να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου κάθε ιστότοπου που επισκέπτεστε.


Δεν έχουμε κανέναν έλεγχο και δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο, τις πολιτικές απορρήτου ή τις πρακτικές οποιωνδήποτε ιστότοπων ή υπηρεσιών τρίτων.


Για παράδειγμα, η πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων που περιγράφεται έχει γίνει με τη χρήση PolicyMaker.io,δωρεάν εργαλείο που βοηθά στη δημιουργία νομικών εγγράφων υψηλής ποιότητας. Δωρεάν online γεννήτρια πολιτική πολιτική ς προστασίας της ιδιωτικής ζωής PolicyMaker είναι ένα εύκολο στη χρήση εργαλείο για τη δημιουργία μιας πολιτικής προστασίας της ιδιωτικής ζωής για το blog,ιστοσελίδα, ηλεκτρονικό εμπόριο κατάστημα ή εφαρμογή για κινητά.


20. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων για παιδιά


Οι Υπηρεσίες μας δεν προορίζονται για χρήση από παιδιά κάτω των 18 ετών ("Παιδί" ή "Παιδιά").


Δεν συλλέγουμε εν γνώσει μας προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες από παιδιά κάτω των 18 ετών. Εάν αντιληφθείτε ότι ένα Παιδί μας έχει παράσχει Προσωπικά Δεδομένα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Εάν αντιληφθούμε ότι έχουμε συλλέξει Προσωπικά Δεδομένα από Παιδιά χωρίς επαλήθευση της γονικής συναίνεσης, λαμβανταμε να διαχωρήσουμε από τους διακομιστές μας.


21. Αλλαγές στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου


Ενδέχεται να ενημερώνουμε κατά καιρούς την Πολιτική Απορρήτου μας. Θα σας ειδοποιήσουμε για τυχόν αλλαγές δημοσιεύοντας τη νέα Πολιτική Απορρήτου σε αυτή τη σελίδα.


Θα σας ενημερώσουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή/και μιας προεξέχουσας ειδοποίησης στην Υπηρεσία μας, πριν η αλλαγή καταστεί αποτελεσματική και ενημερώσει την "ημερομηνία έναρξης ισχύος" στο επάνω μέρος της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου.


Σας συμβουλεύουμε να ελέγχετε περιοδικά την παρούσα Πολιτική Απορρήτου για τυχόν αλλαγές. Οι αλλαγές στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου ισχύουν όταν δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα.


22. Επικοινωνήστε μαζί μας


Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail: webmaster@b2bnet.gr.


Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου δημιουργήθηκε για την b2bnet.gr από PolicyMaker.io στις 2020-06-09.


 


 


 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ